Hodnocení

8,9
Průměrné hodnocení

Rozpis hodnocení

Čistota
9,1
Pohodlí
8,6
Poloha hotelu
9,3
Zařízení
8,3
Personál
9,4
Poměr ceny a kvality
8,8

Hodnocení

    Ingrid
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,2
    2. dubna 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Tomas
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    28. března 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Katarína
    sk

    Průměrné hodnocení

    10
    23. března 2018

    Vynikajúce!

    V hoteli akceptujú aj domácich miláčikov, pretože sami majú vzťah k zvieratám a pohybujú sa tam mačky. Nám to až tak nevadilo, ale neviem, ak je niekto náhodou alergik, tak mačka v jedálni by mohla byť problém. Ale zdravým ľuďom asi nič nehrozí :-)
    Po prvýkrát sme boli lyžovať na Semmeringu, a tesne pár dní pred termínom sa nám podarilo nájsť jednu z mála voľných izieb práve v hoteli Belvedere. Nebol to náš výber, ale už sme nemali veľa možností. Hotel je pekná budova, naša izba - úplne hore - mala balkón, z ktorého vidíte na svah Zauberbergu, okrem postelí v nej bolo miesto aj na malý gauč, fotelu a stolík. Izba i kúpeľňa s vaňou čisté, útulné, teplé. (Na môj vkus kúria až príliš, takže zima Vám rozhodne nebude.) Parkovisko oproti cez cestu. V lyžiarkach sme pochodovali asi 300 m k vlekom. Mali sme zakúpenú aj polpenziu, ktorá čo do množstva by stačila aj na obed s večerou dokopy. A čo do kvality - vynikajúce! Majú skvelého kuchára, jedlá sú jemných chutí, veľmi chutné omáčky, korenia, úprava mäsa, šaláty, prílohy... Predtým samozrejme predjedlá a polievky. A vrcholom sú dezerty, mňam! Personál je veľmi milý, väčšinou lietajú v jedálni, na recepcii Vás prijme obvykle niektorá z mačiek. Dohovoríte sa po slovensky, česky, anglicky, maďarsky, samozrejme nemecky. Určite sa tam radi znovu vrátime.
    Lucie
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    18. března 2018
    Přístup majitele - moc milý a ochotný. Personál příjemný a skvělý/á kuchař/ka. Všechno bylo pohodové a místo výborné. Na sjezdovku se dalo chodit pěšky. Noční lyžování je v Semmeringu parádní, přes den zase ve Stuhlecku.
    Lucie
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    18. března 2018
    Výborná snídaně, sauna a bazén v ceně. Večeři jsme si objednali z jídelního lístku a byla naprosto vynikající a velká porce i na pořádného chlapa. :)
    Radim Seman
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    16. března 2018
    Vše v naprostém pořádku. Příjemný personál.
    Ladislav
    cz

    Průměrné hodnocení

    3,0
    14. března 2018

    krásné klidné místo

    kvalita signálu v tv příjmači
    skvělá snídaně, krásný výhled, milá obsluha
    Jan
    gb

    Průměrné hodnocení

    9,6
    4. března 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Tomáš
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,2
    4. března 2018
    Bazen a sauna v ceně , prijemne prostredi , klid.
    Vilém
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,6
    23. února 2018

    Moc příjemný pobyt, velmi dobré jídlo, pohostinost, ochota personálu, mluví česky

    Lenka
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    15. února 2018

    Byli jsme spokojeni a příjemně překvapeni.

    Na pokoji chybí lednice, ale v zimě nám to nevadilo. V koupelně chybí věšáky na ručníky. Vyšší ceny v restauraci.
    Překvapil nás výtah i prostornost pokoje, balkon s výhledem na sjezdovku. Domluvíte se německy i česky/slovensky. Parkování hned před hotelem. Celkem bohatá snídaně. K dispozici je lyžárna (byť jen provizorní). Útulná restaurace i pokoje. K dispozici je bazén zdarma.
    Jiri
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    26. ledna 2018
    Nic.
    Dobrá poloha, vynikající hotel, příjemný personál.
    Olga Janickova
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,6
    20. ledna 2018
    Uložení lyží
    Světlý pokoj, výborná kuchyně, poloha
    MVDr Josef
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    20. ledna 2018

    Naprosto spokojení se vsím !

    Studeny bazén
    Ochotný personál , dobré jídlo příjemné prostředí .
    Erik
    at

    Průměrné hodnocení

    10
    19. ledna 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Petr
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,6
    16. ledna 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Zdenka
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    28. prosince 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Jarmila
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    23. prosince 2017
    Jídlo bylo skvělé, personál byl opravdu velmi vstřícný, pozorný a milý. Vše bylo naprosto bezchybné. Určitě se zase vrátíme. Děkujeme za krásnou dovolenou.
    Pavel
    cz

    Průměrné hodnocení

    8,8
    18. prosince 2017
    Snídaně výborné, obsluha ochotná. Je tam příjemná slovenka, takže se domluvíte bez problémů česky.
    Kateřina
    cz

    Průměrné hodnocení

    8,8
    18. prosince 2017
    Velmi ochotný personál, mohu rozhodně doporučit :-)
Načítaní hodnocení